Suradnja s roditeljima u DV Zipkica je izuzetno važna, a jedan od oblika suradnje je i prezentiranje zanimanja roditelja.

Pa, kako je to sjesti u saborske klupe i što se tamo radi, djeci iz skupine Krteki  pokazao je i ispričao Ivorov tata, Siniša Hajdaš Dončić. Djeca su obišla samu zgradu te se vidjelo njihovo uzbuđenje budući je zgrada velika te su prema njenoj veličini zaključili kako se u njoj događaju velike i važne stvari.

Djeca su zatim otišla i do sabornice koja je toga dana bila prazna jer sabor nije zasjedao. Iako se na televiziji čini kao jako velika prostorija, gledajući je s galerije činila se zapravo mala iako ima 152 mjesta.

Naravno, djeci je bilo najzanimljivije i najdraže čašćenje koje je za njih bilo pripremljeno, a nakon saborskih klupa, djeca su prošetala Trgom bana Jelačića gdje se održavala manifestacija Sto posto zagorsko.

Dan su Krteki završili u Muzeju Iluzija čiji  su se djelatnici također potrudili da djeci bude zanimljivo i poučno, a posjet je dodatno uljepšala i animacija mađioničara.

147427510087814742751701761474276233416