U periodu 7.12.2018. pa do kraja veljače ( po potrebi i dulje) na objektu vrtića traju radovi na rekonstrukciji cjevovoda i sanitarnih prostorija jaslica i 1. kata te rekonstrukcija sustava grijanja.

Sredstva za taj zahvat osigurana su preko natječaja Ministarstva demografije, obitelji i socijalne politike i grada Zaboka ( u okviru natječajnog projekta ulaganja u dječje vrtiće). Budući su sredstva dobivena u ovoj godini, ista se trebaju prema toj namjeni i utrošiti te su iz tog razloga radovi u navedenom periodu odrađuju.

Molimo roditelje za razumijevanje budući se rad vrtića morati prilagoditi okolnostima koje će zasigurno podrazumijevati brojne organizacijske promjene ( spojene skupine, promjene soba, moguće i katova, boravak u dvorani,…).

Veseli nas činjenica kako će se tim radovima riješiti dugogodišnji problemi s vodovodnim cijevima, kako će se kompletno promijeniti i urediti sve sanitarije u prizemlju i na 1. katu vrtića te kompletno zamijeniti stare i dotrajale instalacije centralnog grijanja.

Svi ti radovi predstavljaju unapređenje uvjeta boravka u vrtiću  na radost i korisnika i djelatnika vrtića.