Natječaj za upis djece u 2020/2021 pedagošku godinu

Natječaj za upis djece u 2020/2021 pedagošku godinu

ovdje možete preuzeti –  Natječaj za upis

ovdje možete preuzeti – inicijalni upitnik

 

Obavještavamo roditelje da potrebnu dokumentaciju zajedno sa Zahtjevom za upis  koji se nalazi na našoj stranici na linku UPISI i gore navedenim upitnikom pošalju isključivo na mail adresu upisizipkica@gmail.com.

Ukoliko će netko dokumentaciju slikati mobitelom, predlažemo skidanje aplikacije CamScannner koja prilično olakšava postupak.

Pojašnjenje vezano uz inicijalni upitnik:

Roditelji odgovaraju na pitanja na koja mogu dati odgovor s obzirom na razvojnu dob djeteta. Pitanja na koja ne mogu dati odgovor se mogu ostaviti prazna.

 

Nakon što se pošalje dokumentacija, roditelji će na mail dobiti odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati natječaja zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko roditelj ne dobije povratnu informaciju u roku dva radna dana o zaprimljenom zahtjevu, molimo da mailom ili telefonski kontaktira vrtić.

Sve ostale informacije vezane uz eventualni roditeljski sastanak i razgovore koji se obavljaju po upisu djeteta, bit će dostupne na web stranici sukladno situaciji s virusom COVID – 19.

Podsjećamo roditelje s područja drugih općina koji imaju djecu u našem vrtiću da su , sukladno potpisanom jednogodišnjem ugovoru, dužni ponovno se javiti na natječaj za upis u iduću pedagošku godinu.

Share this: