Natječaj za upis djece u 2021/2022 odgojno-obrazovnu godinu

Natječaj za upis djece u 2021/2022 odgojno-obrazovnu godinu

Ovdje možete preuzeti -NATJEČAJ ZA UPIS DJECE 2021-2022

Ovdje možete preuzeti – ZAHTJEV ZA UPIS U JASLICE-VRTIĆ

Ovdje možete preuzeti – inicijalni upitnik psiholog

 

Obavještavamo roditelje da potrebnu dokumentaciju ( potrebna dokumentacija navedena je u tekstu natječaja kao i na linku UPISI) zajedno sa Zahtjevom za upis  i inicijalnim upitnikom pošalju isključivo na mail adresu upisizipkica@gmail.com.

Ukoliko će netko dokumentaciju slikati mobitelom, predlažemo skidanje skener aplikacije koja prilično olakšava postupak. Molimo da dokumentacija bude čitka i potpuna.

Pojašnjenje vezano uz inicijalni upitnik:

Roditelji odgovaraju na pitanja na koja mogu dati odgovor s obzirom na razvojnu dob djeteta. Pitanja na koja ne mogu dati odgovor mogu se ostaviti prazna.

 

Nakon što se pošalje dokumentacija, roditelji će na mail dobiti odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati natječaja sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko roditelj ne dobije povratnu informaciju ( šifru) u roku dva radna dana po zaprimljenom zahtjevu, molimo da mailom ili telefonski kontaktira vrtić.

Sve ostale informacije vezane uz eventualni roditeljski sastanak i razgovore koji se obavljaju po upisu djeteta, bit će dostupne na web stranici sukladno situaciji s virusom COVID – 19.

Podsjećamo roditelje s područja drugih općina koji imaju djecu u našem vrtiću da su , sukladno potpisanom jednogodišnjem ugovoru, dužni ponovno se javiti na natječaj za upis u iduću pedagošku godinu.

 

Vrtić zadržava pravo raspoređivanja djece u objekte i skupine, sukladno trenutnim upisnim mogućnostima!

Share this: