NATJEČAJ ZA UPIS DJECE U 2022-2023. odgojno – obrazovnu godinu

NATJEČAJ ZA UPIS DJECE U 2022-2023. odgojno – obrazovnu godinu

OVDJE MOŽETE PREUZETI – Natječaj za upis djece

OVDJE MOŽETE PREUZETI – inicijalni upitnik psiholog

OVDJE MOŽETE PREUZETI – ZAHTJEV ZA UPIS U JASLICE-VRTIĆ

 

Obavještavamo roditelje da potrebnu dokumentaciju ( potrebna dokumentacija navedena je u tekstu natječaja kao i na linku UPISI) , zajedno sa Zahtjevom za upis  i inicijalnim upitnikom,  pošalju isključivo na mail adresu upisizipkica@gmail.com.

Ukoliko će netko dokumentaciju slikati mobitelom, predlažemo skidanje skener aplikacije koja prilično olakšava postupak. Molimo da dokumentacija bude čitka i potpuna.

 

Pojašnjenje vezano uz inicijalni upitnik:

Roditelji odgovaraju na pitanja na koja mogu dati odgovor s obzirom na razvojnu dob djeteta.

Pitanja na koja ne mogu dati odgovor, mogu se ostaviti prazna.

 

Nakon što se pošalje dokumentacija, roditelji će na mail dobiti odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati natječaja – sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko roditelj ne dobije povratnu informaciju ( šifru) u roku dva radna dana po zaprimljenom zahtjevu, molimo da mailom ili telefonski kontaktira vrtić.

Sve ostale informacije vezane uz termin roditeljskog sastanka za roditelje primljene djece bit će objavljene prilikom objave rezultata natječaja ( do 15. lipnja)

 

Vrtić zadržava pravo raspoređivanja djece u objekte ( područni objekt u Martinišću te centralni u Zaboku) i skupine, sukladno trenutnim upisnim mogućnostima!

 

Napomena: Djecu s područja drugih gradova i općina nismo u mogućnosti primati.

 

Share this: