Natječaj za upis djece u 2023 /2024 odgojno – obrazovnu godinu

Natječaj za upis djece u 2023 /2024 odgojno – obrazovnu godinu

OVDJE MOŽETE PREUZETI – NATJEČAJ ZA UPIS DJECE 2023 -2024

OVDJE MOŽETE PREUZETI – ZAHTJEV ZA UPIS U JASLICE-VRTIĆ

OVDJE MOŽETE PREUZETI – INICIJALNI UPITNIK

 

Obavještavamo roditelje da potrebnu dokumentaciju ( potrebna dokumentacija navedena je u tekstu natječaja) , zajedno sa Zahtjevom za upis ,  pošalju isključivo na mail adresu upisizipkica@gmail.com.

Ukoliko će netko dokumentaciju slikati mobitelom, predlažemo skidanje skener aplikacije koja prilično olakšava postupak. Molimo da dokumentacija bude čitka i potpuna.

Također, molimo roditelje da dobro pročitaju tekst natječaja ( osobito dio vezan uz predaju potrebne dokumentacije – prednost upisa) jer Dječji vrtić Zipkica ne snosi odgovornost ukoliko je dokumentacija nepotpuna / zaboravljena 

INICIJALNI UPITNIK NE šalje se mailom, roditelji djece koja do 31.8.2023. navršavaju godinu dana bit će prije objave rezultata natječaja pozvani na razgovor na koji će biti potrebno donijeti popunjeni inicijalni upitnik.

Dječji vrtić Zipkica zadržava pravo rasporeda u skupine i i objekte ( Zabok – Martinišće) sukladno mogućnostima organizacije, tj. sukladno slobodnim mjestima u postojećim skupinama.

 

Nakon što se pošalje dokumentacija, roditelji će na mail dobiti odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati natječaja – sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko roditelj ne dobije povratnu informaciju ( šifru) u roku dva radna dana po predanom zahtjevu, molimo da mailom ili telefonski kontaktira vrtić.

Sve ostale informacije vezane uz termin roditeljskog sastanka za roditelje primljene djece bit će objavljene prilikom objave rezultata natječaja ( do 15. lipnja).

 

Share this: