Obavijest – upisi u program predškole

Obavijest – upisi u program predškole

Obavještavamo roditelje djece školskih obveznika ( djeca koja navršavaju 6 godina do 1.4.2021.), a koja ne polaze redoviti program Dječjeg vrtića Zipkica, da će se upisi u program predškole održati u periodu 17.- 31.8.2020. u periodu 8 -14 sati u sobi psihologinje u prizemlju Dječjeg vrtića Zipkica na centralnoj lokaciji, Stjepana Radića 15.

Na upis je potrebno donijeti ispunjene obrasce ZAHTJEV ZA UPIS U PREDŠKOLU te INICIJALNI UPITNIK koji se nalaze na kraju ove objave. Uz navedene obrasce, potrebno je donijeti kopiju rodnog lista djeteta te kopije osobnih iskaznica roditelja.

Na upis dolazi jedan roditelj s djetetom budućim polaznikom predškole ( i dijete i roditelj moraju biti bez ikakvih znakova bolesti).

Molimo roditelje da prilikom ulaska u ustanovu dezinficiraju obuću na dezbarijeri na samom ulazu u vrtić te koriste dezinfekciju za ruke na beskontaktnom aparatu.

Također, obavezno je nošenje maske u ustanovi.

Budući se soba psihologinje nalazi na ulazu u ustanovu, molimo roditelje, ukoliko se u prostoru nalazi više od dvoje roditelja, da iziđu i pričekaju kako se u prostoru u isto vrijeme na bi nalazilo više  ljudi.

Dječji vrtić zadržava pravo izmjene upisnog postupka sukladno epidemiološkoj situaciji i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pa se roditelji mole da prate objave na web stranici vrtića zbog pravovremene informiranosti.

 

preuzmite obrazac – zahtjev za upis u predškolu

preuzmite obrazac – inicijalni upitnik predškola

 

 

Share this: