UPIS DJECE U 2024/2025.odgojno – obrazovnu godinu

UPIS DJECE U 2024/2025.odgojno – obrazovnu godinu

OVDJE MOŽETE PREUZETINATJEČAJ ZA UPIS DJECE U 2024-2025.g.

OVDJE MOŽETE PREUZETIZAHTJEV ZA UPIS U JASLICE-VRTIĆ

OVDJE MOŽETE PREUZETIINICIJALNI UPITNIK

 

Obavještavamo roditelje da potrebnu dokumentacijupotrebna dokumentacija navedena je u tekstu natječaja) , zajedno sa Zahtjevom za upis ,  pošalju isključivo na mail adresu upisizipkica@gmail.com


Ukoliko će netko dokumentaciju slikati mobitelom, molimo da se to napravi preko skenera i pošalje u pdf formatu kako bi dokumentacija bila čitka.

Također, molimo roditelje da dobro pročitaju tekst natječaja ( osobito dio vezan uz predaju potrebne dokumentacije – prednost upisa) jer Dječji vrtić Zipkica ne snosi odgovornost ukoliko je dokumentacija nepotpuna / zaboravljena. 

INICIJALNI UPITNIK NE ŠALJE SE MAILOM, već će roditelji djece koja do 31.8.2024. navršavaju godinu dana PRIJE OBJAVE rezultata natječaja biti pozvani na razgovor na koji je potrebno donijeti popunjeni inicijalni upitnik.

Dječji vrtić Zipkica zadržava pravo rasporeda u skupine  i objekte ( Zabok – Martinišće) sukladno mogućnostima organizacije, tj. sukladno slobodnim mjestima u postojećim skupinama te nismo u mogućnosti uvažavati želje vezane uz objekt ili skupinu.

Nakon što se pošalje dokumentacija, roditelji će na mail dobiti odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati natječaja – sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Ukoliko roditelj ne dobije povratnu informaciju ( šifru) u roku dva radna dana po predanom zahtjevu, molimo da mailom ili telefonski kontaktira vrtić.

Sve ostale informacije vezane uz termin roditeljskog sastanka za roditelje primljene djece bit će objavljene prilikom objave rezultata natječaja ( do 15. lipnja).

 

Share this: